Bag Så Det Batter

Sådan kommer du i gang med bagning

Har du fået blod på tanden og inspiration fra de mange bageprogrammer, i forhold til at gå i gang med at bage. Så skal du vide, at det faktisk er let og smertefrit, at gå i gang med de hjemmelavede boller, brød og kager.

Tjek din skabe og skuffer inden du går i gang med din bagning

Det betaler sig lige at gå køkkenet igennem for de redskaber du skal bruge, når du går i gang med bagning. Det er ikke ligefrem opskriften på succes, hvis du mangler decilitermålet eller piskeriset, når du skal i gang. Som udgangspunkt skal du bruge

 

  • En stor skål til dejen
  • En køkkenvægt
  • Et målebæger
  • Et piskeris
  • Forme til kager og brød

 

Har du disse ting i køkkenet, kan du roligt gå på indkøb efter ingredienserne til din bagning. Hav også gerne et forklæde til dig selv og et rent viskestykke til at dække de deje, der skal hæve.

Start med de lette opskrifter

Er du ny bager, så kan det være smart at starte med de lidt lettere opskrifter. Det være sig både med brød og kager. Selv om det kan meget fristende at gå i gang med de flotte kreationer, som vi altid ser i bageprogrammerne, kan det bedst betale sig at vente lidt med dem.

Når du er blevet fortrolig med hævetiderne for dine gærdeje, med din ovns temperaturer og er blevet mere sikker på din bagning, kan du udfordre dig selv. Gå i gang med de flotte og lidt svære kreationer, som bare har ligget og ventet på dig.

Bag lige det, du har lyst til

Når du har helt styr på din bagning, er det hele en leg. Der er ikke meget der kan vælte dig af pinden eller give dig sved på panden. Så nu kan du bage lige det, du har allermest lyst til, uden problemer. Til glæde for både dig selv, din familie og dine venner.