Bag Så Det Batter

Kendte bagere

Bageriet, både de lækre brød og de flotte kager, oplever et boom i kølvandet på de mange bageprogrammer, der kan ses på TV. Sæson efter sæson sidder vi klinet til skærmen, med lidt for meget mundvand, når de flotte kreationer fremvises til bedømmelse hos programmernes dommere.

Om hvem er de så, de kendte bagere. Både dem der dømmer og de deltagere, der virkelig har formået at slå igennem. 

Mette Blomsterberg

Mette har været dommer i den store bagedyst og medvirket i flere programmer på TV. Hun er uddannet konditor og har udgivet masser af dessert- og kagebøger. Hun har drevet flere caféer og konditorier og er vel nok Danmarks mest kendte bager og konditor.

På hendes hjemmeside kan du købe hendes eget mærke i både bageudstyr og råvarer. Du kan finde masser af opskrifter og få gode tips og tricks.

Micki Cheng

Micki blev nummer 2 i den store bagedyst i 2015, til gengæld vandt han helt klart de danske seeres hjerter. Han er ikke uddannet hverken bager eller konditor, men han bager stadig lækre brød og kager.

Han er stadig på TV en gang imellem og er blevet GoCook  ambassadør hos Coop. Du finder ham in action i firmaets bageskole på Youtube og hans opskrifter på hjemmesiden. Desuden er aktiv på både Facebook og Instagram.

Tobias Hamann

Tobias vandt den store bagedyst i 2014 og DM i chokoladeskulpturer i 2016. Han har været været med i flere TV programmer og tager gerne ud og holder foredrag. Han sælger køkkenudstyr på sin hjemmeside og deler ud af sine spændende opskrifter.

Katrine Foged Thomsen

Katrine er dommer i den store bagedyst. Hun er uddannet konditor og driver fire konditorier / caféer i København. Hun fremtryller flotte kreationer i den store bagedyst og har over 15 års erfaring i konditorfaget. Hun har ingen hjemmeside med opskrifter.